Det har kommet klager på at denne kaken er for god, og andre klager om at det er for mye sjokolade til å kalle det banankake. Vi bryr oss ikke om sånne småligheter så lenge vi får spise den vi!
3 egg
3 dl sukker
4½ dl hvetemel
2 ts bakepulver
2 ts vaniljesukker (eller 1 ts vaniljepulver)
1 dl melk
75 gram smeltet smør
3 bananer i skiver
2 dl hakkede hasselnøtter
2 plater grovt hakket kokesjokolade
Visp eggedosis.
Bland inn det tørre vekselvis med melken, det tørre først og sist.
Tilsett så smør, bananskiver, hasselnøtter og sjokolade.
Rundform.
175 grader
Ca 45 minutter midt i ovnen.
Takk Trude!
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
1 kommentar:
Denne kaka er nyyydelig, takk for at dere deler oppskrifta! Å banan+ sjokolade er sant!:o)
Legg inn en kommentar