Ripspai med marengstopp
Denne fantastiske oppskriften har jeg helt enkelt tatt fra Karinko. Vi fikk paien til dessert hjemme hos henne. Hun byttet ut ripsen mot jordbær, men glemte å legge til potetmel. Det ble veldig, veldig godt men det stivnet liksom ikke sånn som den tydeligvis skal gjøre.
Nå har jeg ikke laget paien selv enda så det får bli et bilde av fristende røde rips. Nam!
2 egg
2½ dl sukker
2 dl hvetemel
2 ts bakepulver
2 ts vaniljesukker
2 dl rips
Kanel och sukker
Margarin
200 grader
Vispa eggedosis.
Bland sammen de tørre ingrediensene, rør de inn i eggedosisen.
Hell i en paiform.
Strø over rips. Om de er veldig modne er det bra å strø på litt potetmel.
Strø kanel og sukker over.
Ta fram kjøleskapskaldt margarin som høvles over paien med ostehøvel. Dekk paien med et lag margarin.
Stekes midt i ovnen i 25 minutter.
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
1 kommentar:
Om hvor ble det av marengsen?
Legg inn en kommentar